Izberite svojo državo ali regijo.

Close
Prijava Registriraj se E-naslov:Info@infinite-electronic.hk
0 Item(s)

APEC: moč SiC in izboljšana električna orodja, ki temeljijo na oblaku

Možnosti iskanja so bile izboljšane, meni je v obliki vrtiljaka, ki omogoča izbiro kompatibilnih naprav in plošč, so povedali v podjetju: »Inženirji lahko omejijo izvedljive komponente komponent in sistemov ter so prepričani o učinkovitosti sistema, preden se zavežejo nabavo strojne opreme in dokončanje njihovih modelov. “

Demonstracije na APEC-u vključujejo silicijev karbid (SiC) 11kW 100kHz trifazni polni most PFC (korektor faktorja moči), demonstrator, zgrajen okrog On's NVHL080N120SC1 SiC MOSFET (1.200V,> 30A, ~ 80m TO, TO247) in NCP51705 vrata gonilnika - ki vključuje polnjenje črpalke za ustvarjanje negativne pristranskosti, da vključi SiC mosfet turn-off.

OnSemi-eFuseNa Semi eFuse

Na ogled bo tudi eFuse, „pametni pasivni senzorji“ za industrijsko avtomatizacijo, USB-PD (močnostna) rešitev z visoko gostoto, aktivna vezava in modul za napajanje motornih gonilnikov.

Za promocijo Strate bo predstavljen dokument, ambiciozno imenovan „Zadovoljevanje oblikovanega seznama z oblikovanimi pritiski z vsemi ustreznimi orodji v samo eni zbirki orodij“ (19. marec 13:30 soba 303AB).

Druga predstavitev je: „Zmogljivosti, zanesljivost in donosnost v najsodobnejših SiC diodah in MOSFET tehnologijah med rampom“ (sreda, 20. marec, 14.00, preverite lokacijo)